Tydzień/Week: 02-03.09.2021 r.
- II śniadanie:
- Obiad:
- Obiad wege:
- Deser:
- Lunch:
- Dessert:
- II śniadanie:
- Obiad:
- Obiad wege:
- Deser:
- Lunch:
- Dessert:
- II śniadanie:
- Obiad:
- Obiad wege:
- Deser:
- Lunch:
- Dessert:
- II śniadanie: herbatniki, kakao (mleko, gluten, kakao)
- Obiad: zacierka na rosole, ziemniaki, gołąbki w sosie pomidorowym (seler, gluten, mleko)
- Obiad wege: zacierka na warzywach, ziemniaki, gołąbki jarskie w sosie pomidorowym (seler, mleko, gluten)
- Deser: galaretka owocowa z bitą śmietaną (mleko)
- Lunch: chicken stock with noodles, potato, cabbage roll with meat and rice in tomato sauce/ vegetable stock, potato, vegeterian cabbage roll (celeriac, gluten, egg)
- Dessert: fruit jelly with whipped cream (milk)
- II śniadanie: płatki kukurydziane na mleku (mleko)
- Obiad/Obiad wege: zupa ogórkowa, naleśniki z twarogiem i dżemem (seler, mleko, jaja, gluten)
- Deser: jabłko pieczone
- Lunch: gherkin soup, pancakes with cottage cheese and jam (celeriac, gluten, egg, milk)
- Dessert: baked apple