Menu Lovely Kitchen – Tydzień/Week (42): 18-22.10.2021 r. 14 października 202114 października 2021 Tydzień/Week: PONIEDZIAŁEK II śniadanie: kanapka z wędliną, serem i ogórkiem kiszonym (gluten, mleko)Obiad: zupa jarzynowa, ziemniaki, kotlet mielony, sałata lodowa z jogurtem (jaja, seler, gluten, mleko)Obiad wege: zupa jarzynowa, placki ziemniaczane z jogurtem (mleko, jaja, seler)Deser: owocLunch: vegetable soup, potatoes, frikadelle, iceberg lettuce with yoghurt (egg, celeriac, gluten, milk)/ vegetable soup, potato fritters with yoghurt (milk, egg, gluten)Dessert: fruit WTOREK II śniadanie: kasza manna z sokiem (gluten)Obiad: zupa fasolowa, bulgur, gulasz wołowy, surówka z kiszonego ogórka (seler, gluten)Obiad wege: zupa fasolowa, bulgur, gulasz warzywny (seler)Deser: kompot Lunch: bean soup, bulgur, beef stew, gherkin salad (celeriac, gluten)/ bean soup, bulgur, vegetable stew (celeriac)Dessert: compote ŚRODA II śniadanie: koktajl owocowy, biszkopty (gluten, mleko)Obiad: zupa krem z dyni z mleczkiem kokosowym i słonecznikiem, spaghetti carbonara (seler, gluten, mleko)Obiad wege: zupa krem z dyni z mleczkiem kokosowym i słonecznikiem, spaghetti carbonara (seler, gluten, mleko)Deser: galaretkaLunch: pumpkin soup with coconut milk, spaghetti carbonara (celeriac, milk, gluten)/ pumpkin soup with coconut milk, spaghetti carbonara (gluten, celeriac, milk)Dessert: fruit jelly CZWARTEK II śniadanie: serek “monte” (mleko, kakao)Obiad: zupa pomidorowa z ryżem, ziemniaki, kotlet schabowy, surówka z kiszonej kapusty (seler, gluten, jaja)Obiad wege: zupa pomidorowa z makaronem, ziemniaki, kotlet jajeczny z pieczarkami, surówka z kiszonej kapusty (seler, gluten, jaja)Deser: kisiel Lunch: tomato soup with rice, potatoes, pork chop in crumbs, sauerkraut salad (celeriac, gluten)/tomato soup with noodles, egg and mushroom fritter, sauerkraut salad (celeriac, gluten, egg) Dessert: fruit jelly PIĄTEK K/FRIDAYII śniadanie: chrupki kukurydziane, kakao (mleko, kakao)Obiad: kapuśniak ze słodkiej kapusty, makaron z twarogiem i rodzynkami (seler, mleko, gluten)Obiad wege: kapuśniak ze słodkiej kapusty, makaron z twarogiem i rodzynkami (seler, mleko, gluten)Deser: budyń czekoladowy (mleko, kakao) Lunch: cabbage soup, pasta with cottage cheese and raisins (celeriac, milk, gluten, egg)Dessert: chocolate custard (milk, cocoa) Pobierz menu w pliku PDF - format A4 Przekaż innym:FacebookTwitterWhatsAppEmail Related