
Zapraszamy wszystkich do Lovely Kitchen.
Przypominamy, iż zamawianie i rozliczanie posiłków odbywa się za pomocą aplikacji zamówposiłek.pl. Więcej informacji w artykule: https://szkola.regent.edu.pl/zamow-posilek-w-lovely-kitchen/
Bufet szkolny Lovely Kitchen przedstawia menu na 17. tydzień 2025 roku.
Przypominamy, iż na dole strony znajduje się link do pliku pdf z menu. Życzymy smacznego!
Poniedziałek | Monday
Alergeny|Allergic: gluten|gluten (1), skorupiaki|crustaceans (2), jaja|eggs (3), ryba|fish (4), orzeszki ziemne/peanuts (5), soja|soy (6), mleko|milk(7), orzechy|nuts (8), seler|celery (9), gorczyca|mustard (10), sezam|sesame (11)
Wtorek | Tuesday
Alergeny|Allergic: gluten|gluten (1), skorupiaki|crustaceans (2), jaja|eggs (3), ryba|fish (4), orzeszki ziemne/peanuts (5), soja|soy (6), mleko|milk (7), orzechy|nuts (8), seler|celery (9), gorczyca|mustard (10), sezam|sesame (11)
Środa | Wednesday
- II śniadanie: herbatniki, herbata owocowa + gruszka (1)
- Obiad: zupa ogórkowa z ziemniakami, fasolka po bretońsku + bułka kajzerka, marchewka słupki (1,7,9)
- Obiad wege: zupa ogórkowa z ziemniakami, fasolka po bretońsku + bułka kajzerka, marchewka słupki (1,7,9)
- Deser: niespodzianka (1,3,7)
- II breakfast: biscuits, fruit tea + pear (1)
- Lunch: cucumber soup with potatoes, baked beans + Kaiser roll, carrot sticks (1,7,9)
- Vege lunch: cucumber soup with potatoes, baked beans + Kaiser roll, carrot sticks (1,7,9)
- Dessert: surprise (1,3,7)
Alergeny|Allergic: gluten|gluten (1), skorupiaki|crustaceans (2), jaja|eggs (3), ryba|fish (4), orzeszki ziemne/peanuts (5), soja|soy (6), mleko|milk (7), orzechy|nuts (8), seler|celery (9), gorczyca|mustard (10), sezam|sesame (11)
Czwartek | Thursday
- II śniadanie: kasza manna na gęsto, mus truskawkowy (1,7)
- Obiad: zupa pomidorowa z makaronem, ziemniaki, filet z kurczaka panierowany, sałata lodowa z jogurtem greckim, dip czosnkowy (1,3,7,9)
- Obiad wege: zupa pomidorowa z makaronem, ziemniaki, kotlety z ciecierzycy, sałata lodowa z jogurtem greckim (1,3,7,9)
- Deser: kompot z owoców sezonowych
- II breakfast: thick semolina, strawberry mousse (1,7)
- Lunch: tomato soup with pasta, potatoes, breaded chicken fillet, iceberg lettuce with Greek yogurt, garlic dip (1,3,7,9)
- Vege lunch: tomato soup with pasta, potatoes, chickpea cutlets, iceberg lettuce with Greek yogurt (1,3,7,9)
- Dessert: seasonal fruit compote
Alergeny|Allergic: gluten|gluten (1), skorupiaki|crustaceans (2), jaja|eggs (3), ryba|fish (4), orzeszki ziemne/peanuts (5), soja|soy (6), mleko|milk(7), orzechy|nuts (8), seler|celery (9), gorczyca|mustard (10), sezam|sesame (11)
Piątek | Friday
- II śniadanie: płatki owsiane na mleku + orzechy włoskie (1,7,8)
- Obiad: zupa szczawiowa z jajkiem, ziemniaki, ryba (dorsz) pieczona, surówka z kiszonej kapusty (1,3,7,9)
- Obiad wege: zupa szczawiowa z jajkiem, ziemniaki, bukiet warzyw polany masłem, surówka z kiszonej kapusty (3,9)
- Deser: budyń z musem truskawkowym (7)
- II breakfast: oatmeal with milk + walnuts (1,7,8)
- Lunch: sorrel soup with egg, potatoes, baked fish (cod), sauerkraut salad (1,3,7,9)
- Vege lunch: sorrel soup with egg, potatoes, a bouquet of vegetables topped with butter, sauerkraut salad (3.9)
- Dessert: pudding with strawberry mousse (7)
Alergeny|Allergic: gluten|gluten (1), skorupiaki|crustaceans (2), jaja|eggs (3), ryba|fish (4), orzeszki ziemne/peanuts (5), soja|soy (6), mleko|milk(7), orzechy|nuts (8), seler|celery (9), gorczyca|mustard (10), sezam|sesame (11)