Tygodniowe menu


Tydzień – Week:  14 – 18 stycznia 2019 r.

Poniedziałek – Monday:

  • II śniadanie: płatki kukurydziane na mleku (mleko)
  • Obiad: zupa barszcz ukraiński, pierogi ruskie okraszone cebulką (seler, mleko, gluten, jajka)
  • Deser: kisiel owocowy

Wtorek – Tuesday:

  • II śniadanie: chrupki kukurydziane, kakao  (mleko) 
  • Obiad: rosół z makaronem i natką pietruszki, udko pieczone z kurczaka, surówka z buraków i jabłek (seler, gluten, jaja)
  • Deser: jabłko


Wszystkie produkty w naszej kuchni pochodzą ze znanych nam upraw, a dania są w całości przygotowywane przez Lovely Kitchen.

Środa – Wednesday:

  • II śniadanie: płatki kukurydziane na mleku (mleko)
  • Obiad: zupa barszcz ukraiński, pierogi ruskie okraszone cebulką (seler, mleko, gluten, jajka)
  • Deser: kisiel owocowy

Czwartek – Thursday:

  • II śniadanie: bułka z masłem i miodem ( gluten, mleko, miód)
  • Obiad: zacierka na rosole, kotlet schabowy, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty (seler, gluten, jajka)
  • Deser: napój owocowy

Piątek – Friday:

  • II śniadanie: kaszka manna z sokiem owocowym (mleko)
  • Obiad: zupa fasolowa z ziemniakami,naleśniki z twarogiem i dżemem (seler, jajka, mleko, gluten)
  • Deser: galaretka owocowa z bitą śmietaną (mleko)
Reklamy