Menu

Tydzień: 16 – 20 października 2017 r.

Poniedziałek:

II śniadanie: kanapka twórcza (gluten)

Obiad:  rosół z makaronem, udko pieczone, ziemniaki, surówka z papryki i pomidora (seler, gluten)
Deser: owoc

Wtorek:

II śniadanie: french toast (jajko, gluten)

Obiad: zupa ogórkowa, kotlet mielony, ziemniaki, surówka z pora i jabłka (seler, jajko, gluten, mleko)
Deser: kompot

Środa:

II śniadanie: pancake (gluten, jajko, mleko)

Obiad: zupa pomidorowa z ryżem, kotlet schabowy, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej (seler, gluten, jajko)
Deser: galaretka

Czwartek:

II śniadanie: budyń czekoladowy (mleko, kakao)

Obiad:  zupa z soczewicy,  potrawka z kurczaka z kaszą jaglaną (seler)

Deser: kisiel

Piątek:

II śniadanie: kasza manna (gluten, mleko)

Obiad:  zupa buraczkowa, naleśniki z dżemem i twarogiem (seler, gluten, mleko, jajko)

Deser: owoc

 ZAPRASZAMY!!

Wszystkie produkty z naszej kuchni pochodzą ze znanych nam upraw, są samodzielnie wyrabiane i przygotowywane przez Lovely Kitchen.