Menu

Tydzień – Week:  12 – 16 lutego 2018 r.

Poniedziałek – Monday:

  • II śniadanie: śniadanie twórcze (gluten)
  • Obiad: zupa krem z białych warzyw, makaron z pieczarkami w białym sosie (seler, gluten, mleko)
  • Deser: kisiel

Wtorek – Tuesday:

  • II śniadanie: chleb w jajku (gluten, jajko)
  • Obiad: zupa z zielonym groszkiem, pulpety w sosie pomidorowym, ziemniaki, surówka z białej kapusty  (seler, gluten, jajko)
  • Deser: owoc

Środa – Wednesday:

  • II śniadanie: kanapka z szynką (gluten)
  • Obiad: zupa ogórkowa, kotlet schabowy, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty  (seler, gluten, jajko)
  • Deser: ciasteczko (gluten, jajko)

Czwartek – Thursday:

  • II śniadanie: bułka z dżemem, kakao (gluten, mleko, kakao)
  • Obiad:  zupa jarzynowa z dynią, gulasz z kaszą pęczak, surówka z czerwonej kapusty (seler)
  • Deser: galaretka

 Piątek – Friday:

  • II śniadanie: kasza manna (gluten, mleko)
  • Obiad: zupa ryżowa, makaron z twarogiem i śmietaną (seler, mleko, gluten)
  • Deser: kompot

ZAPRASZAMY!!!

Wszystkie produkty z naszej kuchni pochodzą ze znanych nam upraw, są samodzielnie wyrabiane i przygotowywane przez Lovely Kitchen.