Menu

Tydzień – Week:   9 kwietnia – 13 kwietnia 2018 r.

Poniedziałek – Monday:

  • II śniadanie: śniadanie twórcze (gluten)
  • Obiad: rosół z makaronem, udko pieczone, ziemniaki, sałata ze śmietaną (seler, gluten, mleko)
  • Deser: jabłko

Wtorek – Tuesday:

  • II śniadanie: grzanka z serem i sosem (mleko, gluten)
  • Obiad: zupa z pieczonych warzyw z pestkami dyni, gulasz wieprzowy z kaszą, ogórek kiszony  (seler, gluten)
  • Deser: galaretka

Środa – Wednesday:

  • II śniadanie: twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem (mleko)
  • Obiad: zupa pomidorowa z ryżem, pulpeciki w sosie serowym, ziemniaki, surówka z rzodkwi (seler, gluten, jajko, mleko)
  • Deser: regenciak (jajko, gluten)

Czwartek – Thursday:

  • II śniadanie: parówka, chleb (gluten)
  • Obiad: zupa fasolowa, zapiekanka makaronowa (seler, mleko)
  • Deser: jogurt owocowy (mleko)

Piątek – Friday:

  • II śniadanie: płatki kukurydziane na mleku (mleko)
  • Obiad: zupa krupnik, kopytka ze śmietaną  (seler, jajko, mleko, gluten)
  • Deser: kompot

ZAPRASZAMY!!!

Wszystkie produkty z naszej kuchni pochodzą ze znanych nam upraw, są samodzielnie wyrabiane i przygotowywane przez Lovely Kitchen.