Skip to content
Tydzień – Week: 29-30.04.2019
Poniedziałek – Monday:
- II śniadanie: śniadanie twórcze (gluten, jaja, mleko)
- Obiad: zupa koperkowa, kasza kuskus z warzywami, gulasz z indyka, sałata masłowa ze śmietaną (seler, mleko, gluten)
- Deser: budyń z sokiem malinowym (mleko)
- Breakfast: creative breakfast (gluten, eggs, milk)
- Lunch: dill soup, cous cous, turkey stew, butterhead lettuce with cream (celeriac, milk, gluten)
- Dessert: custard (milk)
Wtorek – Tuesday:
- II śniadanie: chrupki kukurydziane, kakao (mleko, kakao)
- Obiad: kapuśniak z ziemniakami, pierogi z mięsem okraszone cebulką (gluten, seler, jajko)
- Deser: kasza manna z sokiem malinowym (mleko, gluten)
- Breakfast: corn crisps, cocoa (milk, cocoa)
- Lunch: sauerkraut soup, dumplings with meat (celeriac, gluten, jajko)
- Dessert: semolina with raspberry sauce (milk, gluten)
Related