Skip to content
Tydzień – Week: 08 – 09.04.2019
Poniedziałek – Monday:
- II śniadanie: śniadanie twórcze (gluten, jaja, mleko)
- Obiad: zacierka na rosole, ziemniaki, kotlet mielony, sałata lodowa z jogurtem naturalnym (seler, jaja, gluten, mleko)
- Deser: kompot owocowy
- Breakfast: creative breakfast (gluten, eggs, milk)
- Lunch: chicken stock with batter noodles, meatloaf, potatoes, iceberg lettuce with natural yoghurt (celeriac, gluten, eggs, milk)
- Dessert: compote
Wtorek – Tuesday:
- II śniadanie: kasza manna z konfiturą (mleko)
- Obiad: zupa kalafiorowa z ziemniakami, ryż na sypko, sztuka mięsa w sosie śmietankowym, surówka wielowarzywna (gluten, mleko)
- Deser: kisiel owocowy
- Breakfast: semolina with jam (milk, gluten)
- Lunch: Cauliflower soup, rice, pork chops in creamy sauce, mutliveg salad (celeriac, gluten, milk)
- Dessert: fruit jelly
Zapewniamy wyżywienie dla zdających egzamin gimnazjalny.
Related